1.3.2010

Mukavia lähestymisiä


Toverini Janne Luotola tekee juttua mukavista lähestymisistä Hesarin NYT-liitteeseen. Hän kaipailee juttuunsa tositarinoita miellyttävistä ehdotuksista, kosketuksista tai flirtistä. Yhteydenottopyyntö alla:


***

Nyt-liite kysyy mukavista lähestymisistä

Kerro mukavista lähestymisistä ja ihanista ehdotteluista. Lähetä kertomuksesi julkaistavaksi Nyt-liitteessä. Miten sinua on lähestytty? Miten sinulle on flirttailtu? Miten sinulle on ehdoteltu?

Uutisotsikoihin ja julkiseen keskusteluun nostetaan aina sopimaton tai rikollinen seksuaalinen ahdistelu. Miksi ei koskaan anneta mallia siitä, millainen ehdottelu on sopivaa ja jopa toivottavaa? Nainen tai mies, kerro miellyttävistä kokemuksistasi, kuinka ulkonäköäsi on kehuttu, sinua on kosketettu tai sinulle on ehdoteltu suoraan seksiä. Voit kertoa myös pelkistä haaveistasi, jotka odottaisit jonkun joskus täyttävän.

Ehdottelu on voinut olla suoraa tai epäsuoraa. Henkilöt voivat olla tuntemattomia tai tuttuja. Tilanteet voivat olla työ- tai opiskelupaikalta, baarista, kavereiden pippaloista tai vaikka kassajonosta. Kertomuksia julkaistaan aikanaan Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä. Kertomuksiin pitää liittää oma todellinen nimi ja yhteystiedot, vaikka jutut julkaistaan nimettöminä. Kertomukset tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen janne.luotola@hs.fi otsikolla ”Ehdottelu”. Vastauksia toivotaan 5.3. mennessä. Pyydän välittämään kysymyksiä eteenpäin kavereille ja kaverin kavereille. Kiitos.