21.8.2008

Ruskean reiän ritarit, osa 2


Jutusteluni hyvin öljytyistä perämoottoreista jatkuu. Tällä kertaa käsittelyssä on takaoven nautinnot miesnäkökulmasta.


Persreikä on siitä kiehtova elin, että tunnetun kaskun mukaan jokaisella on sellainen. Sen tuottamat nautinnot ovat siis kaikkien ulottuvilla sukupuolesta ja suuntautumisesta riippumatta. Aiemmassa kirjoituksessa esittämäni rohkaisu anaalisen vaiheen elämänmittaiseen pitkittämiseen oli mahdollista lukea vain naisille suunnatuksi. Tässä laajennan rohkaisuni koskemaan kaikkia peräaukollisia yksilöitä.

Heterokulttuurin äijemmässä päässä vallitsee ennakkoluuloinen suhtautuminen tuhkaluukun jynssäämiseen. Tappituntumalla tarkastellen kyse vaikuttaisi olevan rooliodotusten mukaisesta henkisestä estosta, joka tarkoittaa periaatteellista kieltäytymistä kaikesta, minkä voidaan tulkita hapertavan tarkoin varjeltua äijäroolia. Vähän samaan tapaan kuin 10 v. poikalapsi kieltäytyy tanssin harrastamisesta, kun ei muutkaan pojat sitä harrasta.

Onneksi äijäroolikin on pintaa muiden roolien tavoin. Äijäkin saattaa yksityisissä oloissa yltyä erilaisiin hellyydenosoituksiin ja nautinnon lajeihin. Ritariutta käsittelevän aiemman osan kommenteissa kaipailtiin äijille julkista esikuvaa, joka osaa nautiskella anustapeista tai muista pyllyleikeistä. Yhdyn mielelläni kommentin esittäjään ja odotan innolla lööppiä: "Hynynen sormi perseessä!"

Seksiteollisuus on jo aikapäiviä sitten antanut miehille esikuvia iloisesta hanuristista. Saatavilla on esimerkiksi erityisiä pepputappeja, jotka hierovat kivasti eturauhasta sisältä päin. Lisäksi heteropornostakin löytyy paljon miehiä, jotka ottavat kieltä, sormea ja kaikenlaisia vehistimiä pyhimpäänsä. Muistaakseni itse anaaliseksin herttua Rocco Siffredi on todennut ottavansa mielellään myös itse vastaan kaiken sen, mitä hän naisten takapuoliin änkee.

Siis kaikki peräaukolliset olennot, tutustukaa toki tämän ihanan ruumiinosan iloihin. Aloittaa voi kevyellä sormeilulla tai suristimella hieromalla. Etenemismahdollisuuksia on pienistä värisevistä pepputapeista aina goatse-miehen hätkähdyttävään suuruuteen asti. Lisäksi miehillä on erityinen mahdollisuus nauttia peppuleikeistä: eturauhasta hieromalla voi saada järisyttäviä orgasmeja.

Siispä tutkimusmatkailemaan...
To boldly go where no-one has gone before!