11.8.2008

Leluistaan ihminen tunnetaan


Joskus pulpahtaa esiin sellaisia asenteita, joiden mukaan tekopimperon kanssa puuhava mies olisi jonkin sortin luuseri. Ainakin sellaisella miehellä on ongelmia saada Oikeaa Naista. Vastaavasti vibrasauvojen tai kumijortikoiden kanssa puuhaava nainen on vapautunut ja vahva. Naiselle seksivälineet ovat osa hyvää ja aktiivista seksuaalisuutta.


Olisi helppoa väittää tuollaisen asenteen olevan vain mieskulttuurin ahdasmielisyyttä, mutta näiden asenteiden kantajina on myös naisia. Olen lukuisia kertoja ihmetellyt vieressä, kun jotkut naiset ottavat ihmetellen käteensä
Fleshlight-tekopimpsan näpläilykappaleen ja avattuaan kannen huudahtavat: "Siis yök! Oikeesti... kuka tällasta käyttää?" En ole koskaan nähnyt samanlaista reaktiota yhdestäkään tekokyrvästä.

Miksi keinotekoiset vehkeet olisivat yhtään sen nolompia tai yököttävämpiä sukupuolesta riippuen? Mistä mainittujen naisten reaktiossa on kysymys? Miksi silikoninen lemmenmeisseli on jotenkin yleishyvä juttu, mutta lemmenluolaa pitäisi hävetä? Pitääkö vittuja sataa taivaalta, ennen kuin ihmiset alkavat suhtautua niihin vähemmän kahjosti?

Muuten, mahtava ja rohkaiseva Fleshlightin käyttäjäkertomus löytyy täältä. Kiitos Chip!
Pitää varmaan lähteä kipinkapin kauppaan...