21.8.2008

Ruskean reiän ritarit, osa 2


Jutusteluni hyvin öljytyistä perämoottoreista jatkuu. Tällä kertaa käsittelyssä on takaoven nautinnot miesnäkökulmasta.


Persreikä on siitä kiehtova elin, että tunnetun kaskun mukaan jokaisella on sellainen. Sen tuottamat nautinnot ovat siis kaikkien ulottuvilla sukupuolesta ja suuntautumisesta riippumatta. Aiemmassa kirjoituksessa esittämäni rohkaisu anaalisen vaiheen elämänmittaiseen pitkittämiseen oli mahdollista lukea vain naisille suunnatuksi. Tässä laajennan rohkaisuni koskemaan kaikkia peräaukollisia yksilöitä.

Heterokulttuurin äijemmässä päässä vallitsee ennakkoluuloinen suhtautuminen tuhkaluukun jynssäämiseen. Tappituntumalla tarkastellen kyse vaikuttaisi olevan rooliodotusten mukaisesta henkisestä estosta, joka tarkoittaa periaatteellista kieltäytymistä kaikesta, minkä voidaan tulkita hapertavan tarkoin varjeltua äijäroolia. Vähän samaan tapaan kuin 10 v. poikalapsi kieltäytyy tanssin harrastamisesta, kun ei muutkaan pojat sitä harrasta.

Onneksi äijäroolikin on pintaa muiden roolien tavoin. Äijäkin saattaa yksityisissä oloissa yltyä erilaisiin hellyydenosoituksiin ja nautinnon lajeihin. Ritariutta käsittelevän aiemman osan kommenteissa kaipailtiin äijille julkista esikuvaa, joka osaa nautiskella anustapeista tai muista pyllyleikeistä. Yhdyn mielelläni kommentin esittäjään ja odotan innolla lööppiä: "Hynynen sormi perseessä!"

Seksiteollisuus on jo aikapäiviä sitten antanut miehille esikuvia iloisesta hanuristista. Saatavilla on esimerkiksi erityisiä pepputappeja, jotka hierovat kivasti eturauhasta sisältä päin. Lisäksi heteropornostakin löytyy paljon miehiä, jotka ottavat kieltä, sormea ja kaikenlaisia vehistimiä pyhimpäänsä. Muistaakseni itse anaaliseksin herttua Rocco Siffredi on todennut ottavansa mielellään myös itse vastaan kaiken sen, mitä hän naisten takapuoliin änkee.

Siis kaikki peräaukolliset olennot, tutustukaa toki tämän ihanan ruumiinosan iloihin. Aloittaa voi kevyellä sormeilulla tai suristimella hieromalla. Etenemismahdollisuuksia on pienistä värisevistä pepputapeista aina goatse-miehen hätkähdyttävään suuruuteen asti. Lisäksi miehillä on erityinen mahdollisuus nauttia peppuleikeistä: eturauhasta hieromalla voi saada järisyttäviä orgasmeja.

Siispä tutkimusmatkailemaan...
To boldly go where no-one has gone before!

5 kommenttia:

Leo kirjoitti...

Onpas ihmiset ollut hiljaisia. Taisi aihe vetää monet vakavaksi ; ) ...

Mä miehenä kannatan ehdottomasti syvällisempääkin itsetutkiskelua. Linkittämäsi Aneros vaikutti kiinnostavalta, ja kun näytin saittia neidille, sain kommentin "no sithän sä et enää mitään muuta tekiskään". Silläkin riskillä ehkä pitää kokeilla. En kyllä tähän mennessä ole vielä onnistunut löytämään suunnattomia nautintoja sieltä mihin päivä ei paista, mutta kiinnostusta ja kokeilunhalua riittää. Itse mä sen strap-oninkin kotiin kannoin, että on päästy vaihtamaan paikkaa aina välillä.

Mutta kun kirjoitit "[persreiän] tuottamat nautinnot ovat siis kaikkien ulottuvilla sukupuolesta ja suuntautumisesta riippumatta", tekee mieleni kommentoida, että eturauhanen varmasti antaa miehille vielä vähän enemmän syytä suhtautua asiaan avoimesti. Kaikki eläimet ovat tasa-arvoisia, mutta jotkut ovat tasa-arvoisempia kuin toiset : ) .

Anonyymi kirjoitti...

Aikuiset ihmiset tutustuvat peppuosastoon vaihtaessaan vaippaa lapselleen.

Seksualisti kirjoitti...

Aika helvetin pitkä ummetus on ilmeisesti näiden aikuisten ahdasmielisyyden syynä...

Helena S. kirjoitti...

Heh heh, itsekin viljelen tuota Star Trek -lainausta näissä yhteyksissä. :-)

Mutta siis mitä ihmettä? Onko peppuseksissä vieläkin jotain outoa tai hävettävää? Mitä eroa sillä on, mitä aukkoa käyttää, kunhan nyt muistaa, että taudit tarttuvat sitäkin kautta.

Anonyymi kirjoitti...

No tuntuiko hyvältä kun sait eka kertaa jynssäintä perseeseesi?