11.8.2008

Leluistaan ihminen tunnetaan


Joskus pulpahtaa esiin sellaisia asenteita, joiden mukaan tekopimperon kanssa puuhava mies olisi jonkin sortin luuseri. Ainakin sellaisella miehellä on ongelmia saada Oikeaa Naista. Vastaavasti vibrasauvojen tai kumijortikoiden kanssa puuhaava nainen on vapautunut ja vahva. Naiselle seksivälineet ovat osa hyvää ja aktiivista seksuaalisuutta.


Olisi helppoa väittää tuollaisen asenteen olevan vain mieskulttuurin ahdasmielisyyttä, mutta näiden asenteiden kantajina on myös naisia. Olen lukuisia kertoja ihmetellyt vieressä, kun jotkut naiset ottavat ihmetellen käteensä
Fleshlight-tekopimpsan näpläilykappaleen ja avattuaan kannen huudahtavat: "Siis yök! Oikeesti... kuka tällasta käyttää?" En ole koskaan nähnyt samanlaista reaktiota yhdestäkään tekokyrvästä.

Miksi keinotekoiset vehkeet olisivat yhtään sen nolompia tai yököttävämpiä sukupuolesta riippuen? Mistä mainittujen naisten reaktiossa on kysymys? Miksi silikoninen lemmenmeisseli on jotenkin yleishyvä juttu, mutta lemmenluolaa pitäisi hävetä? Pitääkö vittuja sataa taivaalta, ennen kuin ihmiset alkavat suhtautua niihin vähemmän kahjosti?

Muuten, mahtava ja rohkaiseva Fleshlightin käyttäjäkertomus löytyy täältä. Kiitos Chip!
Pitää varmaan lähteä kipinkapin kauppaan...

14 kommenttia:

oceansoul kirjoitti...

Olen muuten miettinyt aivan samaa asiaa (ja taisin siitä joskus mainitakin muutaman sanan)! Täällä siis yksi naispuolinen, joka ei omaa tuollaista asennetta. o/

Toinen juttu, joka on tullut vastaan, on miehet ja vibra/anustappi/muu vastaava. Eli että sellaista miestä sitten pidettäisiin homona. -.- Oi voi. Ihan kuin heteromies ei sitten voisi nauttia sellaisesta anaalissa. Noh, tällainen ajatus joidenkin mielissä on ikävä kyllä helposti muutenkin anaaliseksin kohdalla.

Seksualisti kirjoitti...

Jep. Täytyykin tarttua tuohon anaalinautintoon seuraavassa kirjoituksessa!

Seksualisti kirjoitti...

Ruotsin apoteekkien seksivälineistä nousi kärhämä.

Miehet ovat suivaantuneita siitä, että apteekeissa myydään vain naisille suunnattuja välineitä.

Valtionapteekin tuotepäällikkö Eva Fernvall vastaa, että "miehille ei ole saatavilla laadukkaita seksivälineitä." Ei kyllä kannattaisi suutaan avata, jos ei tiedä asioista yhtään mitään...

Anonyymi kirjoitti...

Henry Laasaselle olisi varmaan helppoa selittää miksi tuollainen moraalikoodi on sisäistetty. Tekopimpero vähentää oikeiden naisten kysyntää ja laskee siis seksin hintaa. Miesten kannalta tuollainen saattaa osoittaa, ettei miehellä ole tarpeeksi sosioekonomisia resursseja naisten saantiin. Hän on siis luuseri(tosin miesten kohdalla en ole havainnut hirveän vahvoja mielipiteitä tämän suhteen. Ylipäätään seksuaalinen rajoittaminen näyttäisi olevan enemmän naisten intohimona). Sitä pitää pitää siis tuomittavana. Dildo sen sijaan on naisella osoitus seksuaalisesta pidättäytymisestä... niin loput varmaan jo tiedätkin ;-)

Leo kirjoitti...

Totta, toi asenne on hämmästyttävän yleinen sekä miesten että naisten keskuudessa. Syyssä voisi olla enemmänkin pohtimista...

Anaalinautinnosta tuli mieleen asiaa heikosti sivuava stoori (netistä amerikkalaisen sotilaan kertoma):

Olivat poikien kanssa kasarmilla/laivalla keskustelleet autofellaatiosta, kertoja oli ensin kysynyt kavereilta ottaisivatko itseltään suihin jos pystyisivät. Mielipiteitä oli tullut puolesta ja vastaan, mutta uteliaisuus olisi monilla voittanut.

Toinen kysymys aiheeseen liittyen oli olisiko suihinottaminen "gay". Taas, erilaisia argumentteja oli tullut.

Kolmas kysymys oli ollut "spit or swallow" - keskustelu oli päättynyt siihen...

Olisivat pojat voineet mun mielestä mennä itseensä, tai siis jotain sinnepäin ; ). Mikä siinä voi olla niin ihmeellistä, jos odottaa kumppanin tekevän samoin?

Seksualisti kirjoitti...

Ruotsin apteekkien seksivälineistä kertoo myös Hesari.

Anonyymi kirjoitti...

Pitää muistaa kanssa, että ihmiset eivät aina puhu totta (ylläri).

Itse en suhtaudu miesten seksileluihin säälittävinä eikä lähituttavapiirissäni ole yhtäkään naista, joka niin tekisi. (Aika moni muuten on ostanut juurikin fleshlightin miehelleen lahjaksi - yksinäisiin ja yhteisiin hetkiin käytettäväksi.)
Mutta se, mitä mieltä ollaan omassa makuuhuoneessa ja mitä mieltä ollaan julkisesti ihmisten ilmoilla, voivat olla kaksi ihan eri asiaa... Julkisesti sanotaan se, mitä ihmiset odottavat sinun sanovan. Oikea vastaus on eri asia kuin totuus.

laura kirjoitti...

No mutta, tätähän epätasa-arvo on. Se vahingoittaa kaikkia.

Mies, joka joskus hoitaa lapsiaan,
on upea, ihmeellinen superisä! Samat hommat ja enemmänkin hoitavaa äitiä pidetään korkeintaan normaalisuorittajana.

Näinhän nämä hölmöilyt aina menevät.

basil kirjoitti...

No mutta tottahan se on, että tekopilluja omistavat miehet keskimäärin ovat enemmän ATM:iä.. Ei tekopilluissa sinällään mitään oksettavaa minkaan mielestä ole. Pari kertaa sellaista räplännytkin.

Seksualisti kirjoitti...

Basil,

antaisitko vielä lähdeviitteen väestötutkimukseen, jossa tämä korrelaatio esitetään?

;o)

Anonyymi kirjoitti...

Hmh...
En näe mitään luuserimaista Fleshlighteissa tai missään muissakaan välineissä. Ne ovat hauskanpitoa varten ja ovat siis leluja muiden joukossa. Onko pikkuautoilla leikkivä ihminen luuseri, kun ei ajakaan juuri silloin oikealla autolla?

Oikeastaan kun ensimmäisen kerran kuulin Fleshlighteista niin teki yhtäkkiä mieli olla hetken aikaa mies ihan vain että pääsisi kokeilemaan :P

文章 kirjoitti...

avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,AV女優

Unknown kirjoitti...

Tästä keskustelusta puuttuu minun mielestäni se näkökulma mikä itselle tulee ensimmäiseksi mieleen, eli että monet naist pitävät pillujaan kovin nolostuttavan rumina kapistuksina kun taas kyrvät koetaan esteettisesti miellyttäviksi. Monilla naisilla on vitun (!) huono itsetunto. Vähän siihen tyyliin että tuntuu hyvältä kun sinne tunkee jotain mutta ei sitä katsella viitsi, ja sitten kun eteen rävähtää häpeilemätön tekoreva se laukaisee nämä asenteet oman välineistön ulkonäöstä.

En tiedä tuleeko nyt vähän huonnoa suomea pajatettua. Asun seitsemättä vuotta Taskassa enkä ikinä oppinut Suomessa ollessani puhumaan seksistä, niin että silleen. Koeta siinä sitten kirjoittaa sujuvasti ;-D

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.