20.4.2010

Todellisuus ahdistaa


Vaadin Todellisuuteen
paniikkinappulaa! Haluan keinon, jolla ilmoittaa poliisille, sisäministeriölle ja Vatikaanille heti kun Todellisuudessa tapahtuu jotain, josta en tykkää.

Poliisi voisi asentaa jokaiseen huonetilaan, lyhtypylvääseen, kilometritolppaan, rappukäytävään, porttikongiin, kiveen ja kantoon sekä ei-toivottuihin henkilöihin paniikkinappulan, jolla paikalle saa heti rotevan konstaapelin ja Nokian nuoriso-ohjaajan.

Nopeita kurinpitotoimia! Ei kysymyksiä, ei vastaan ämpyilyä.
Ilmiantamisesta uusi kansanhuvi!
Julkiset teloitukset takaisin!

(Jukka Hankamäki sanoo hyvin kaiken sen, mitä yritän sanoa tässä vuodatuksessa...)

4 kommenttia:

samurai kirjoitti...

Hyvä idea. Tosin itse haluaisiin myös Peruuta -painikkeen, jolla urpot, minä mukaanlukien, voisivat peruuttaa hölmöilynsä. Kenties vanhan liiton Muistion-tyyliin peruuta-toimintoja pitäisi olla vain yksi, koska muuten homma lähtisi kuitenkin hanskasta.

Sosiaaliviranomaisille voisi sitten hankkia semmoisen peruuta-napin joka tehoaisi myös heidän asiakkaisiinsa...

Seksualisti kirjoitti...

Delete-napillakin voisi olla käyttöä aina välillä...

samurai kirjoitti...

Joo, kolmannessa valtakunnassahan oli tuo deletointi melko kovassa käytössä. Ongelmaksi siis nousee tietysti se, että kuka sitä deleteä painaa ja kuka päättää ketä deletoidaan ;)

Lukuisat (ihmis)testit kuitenkin osoittavat että valtaosa meistä deletoi valtaosan meistä muista, mikäli olosuhteet järjestetään sille suotuisaksi.

Viestin eka kappale on siis tarkoitettu huumoriksi, ja toisessa kappaleessa päästään synkkiin totuuksiin. Kolmannessa kappaleessa kirjoittaja pelastaa takapuoltaan asialle herkkien ihmisten vihalta.

Seksualisti kirjoitti...

Tuo on vallan totta. Miltei kenestä tahansa voi tulla kiduttaja tai sortaja, kunhan vain annetaan valtaa ja motiivi.

Mainitsemissasi ihmiskokeissa motiiveiksi ovat riittäneet aika kevyet motiivit kuten ryhmäpaine tai väitetty Oikeutettu Syy.

Valitettavasti näyttää siltä, että lynkkaus on ihmisen toinen luonto. Siksi tarvitaankin tiukasti perusteltua etiikkaa ja oikeutta.