8.10.2009

Iiiik, homoja!


Muslimifutareiden mielestä vastaan tullut homojoukkue oli niin pelottava, että he katsoivat parhaaksi peruuttaa ennalta sovitun ottelun. Ilmeisesti muslimien mielestä homoista lähtee jotakin sellaista homokaasua, joka salakavalasti muuttaa heidätkin homoseksualisteiksi.

Uskonnollisia tunteita ja niihin liittyvää jäykkäniskaisuutta käytetään toistuvasti perusteluna huonolle käytökselle, toisten syrjinnälle ja umpimielisille näkemyksille. Kristinuskon maallistuessa moisten ääliöiden määrä on vähentynyt tasaista tahtia. Näyttää siltä, että joudumme käymään saman väsytystaistelun uudestaan muslimien kanssa.

Maailman kaikkien vääryyksien keskellä on käsittämätöntä, että joku viitsii vaivata päätään homoseksuaalisuuden kauheudella. Tällaisen idiotismin selittämiseksi tarvitaankin jotakin niin naurettavaa kuin sokeasti hyväksytty uskonnollinen traditio.

7 kommenttia:

russell's teapot kirjoitti...

indeed.

HK kirjoitti...

Jotenkin tämä tuntui tutulta...

http://yle.fi/alueet/helsinki/helsinki/2009/08/helsinki_ja_espoo_laittoivat_uskalla-kampanjan_boikottiin_922726.html

Kokeilijat kirjoitti...

Kristityt ovat hammasta purren hyväksyneet homot, mutta kuinka olla jos kuuluu johonkin muuhun "vähemmistöön"? Meikeläinen s/m -ihminen tuntee olevansa salamuslimi tässä suvaitsevassa maailmassa.

Seksualisti kirjoitti...

S/M-joukko onkin hankala ryhmä syrjinnän ja ennakkoluulojen kohdalla. BDSM-perheessä on niin erilaisia intressejä ja mieltymyksiä, että taistelu ennakkoluuloja vastaan on vaikeaa.

Samalla tilanteen tekee nurinkurisesksi se, että todella moni harjoittaa kaikenlaista "kevytässämmää" kodeissaan. Piiskat, kahleet ja silmälaput yleistyvät koko ajan.

Jonkinlainen kaapista tulemisen kulttuuri olisi hyväksi koko kinky-yhteisölle ja ehkä yksittäisillekin henkilöille. Se ei vain ole ollut alan järjestöjen asialistalla - ne kun ovat lähinnä bileorganisaatioita.

Asiasta käytiin keskustelua TAFFin juhlaseminaarissa. Cintamanin raportti siitä täällä.

Anonyymi kirjoitti...

Maailman kaikkien vääryyksien keskellä on käsittämätöntä, että joku viitsii vaivata päätään homoseksuaalisuuden kauheudella. Tällaisen idiotismin selittämiseksi tarvitaankin jotakin niin naurettavaa kuin sokeasti hyväksytty uskonnollinen traditio.

Ei toki. Kyllä siihen riittää ihan hyvin pelkkä äärioikeistolainen asenne ilman uskontoa: "Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän. Olisiko siitä seuraava hekuma niin suuri, että se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen? Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino."

Seksualisti kirjoitti...

Ja Liettua jatkaa:
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2009102510486661_ul.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostava kommentti: Why straight men rationally dislike gay men

"A common response to the question, "Why do straight guys have such disgust for gays?" is that they shouldn't -- after all, less competition! But because only around 3% of men are homosexual, that's not exactly weeding out a lot of potential competition. Factor in how desirable these guys would be if straight, and you're left with even fewer -- maybe 1% or less of all males weeded out.

Of course there are all sorts of visceral reactions that straights have toward gays, the most obvious being the thought -- or heaven forbid, the mental image -- of two guys doing it. And as enlightened human beings, we're supposed to put aside such "yuck test" results and provide clearer reasons.

So here's a perfectly rational motivation that straight men have to make homosexuals knock off their gayness: their interactions with (straight) women represent a form of pollution."