12.12.2010

YK: "Tapetaan hei pari homoa!"


Ihmisoikeuksien päivä oli ja meni viime perjantaina (10.12). Sen kunniaksi YK:n on puuhattu tänä syksynä kiireisesti uutta päätöslauselmaa seksuaalivähemmistöjen oikeuksista. Tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden hengessä "seksuaalinen suuntautuminen" päätettiin poistaa listalta, jossa tuomitaan ihmisten teloittaminen mielivaltaisin perustein.

Yyykoon yleiskokouksen ihmisoikeuskomitea on siis sitä mieltä, että ihmisen murhaaminen on ihan ookoo, jos hän sattuu olemaan homo, lesbo, bisse tai transu. Yyykoo ookoo!

Kansainvälinen oikeus alkaa vaikuttaa huonolta vitsiltä, kun sitä normittamaan päästetään ihmisoikeuksista piittaamattomat roistovaltiot. Pukki kaalimaan vartijana osuu tämän prosessin kuvaajaksi napakasti kuin kalashnikov miehimyksen silmien väliin.

Mitä järkeä on sellaisessa päätöksentekoprosessissa, jossa tunnetut ihmisoikeuksien polkijat pääsevät laatimaan päätöslauselmia ihmisoikeuksista? Tätä naurettavaa prosessia vetivät takapajuiset Afrikan maat ja sitä komppasi koko islamilainen revohka. Ai niin, onhan siellä allekirjoittajien joukossa yllä mainittujen lisäksi myös pari muuta demokratian ja ihmisoikeuksien mallimaata: Venäjä ja Kiina!

Kansainvälistä ihmisoikeuskeskustelua ihmetellessä ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Ugandassa pystytetään "homot hirteen" -lainsäädäntöä amerikkalaisten pastorien voimin ja islamilaiset maat antavat oman ihmisoikeusjulistuksensa, jossa kaikilla on oikeus (ja velvollisuus) elää islamin mukaisesti. Venäjän ja Kiinan touhuja katsellaan läpi sormien kaupankäynnin nimissä.

Kun YK:ssa leikitään naurettavaa piirileikkiä idioottien kanssa, samanaikaisesti lukuisia seksuaalivähemmistöihin kuuluvia tapetaan, pahoinpidellään ja vainotaan ympäri maailmaa. Ja piirileikin tuloksena sille väläytetään vihreää valoa. Onhan se kiva, kun uskonnolliset siveyspoliisit, kansalaismilitiat ja muut roskajoukot saavat hirmuvallalleen oikein kansanvälisen yhteisön siunauksen. Voi sitten taas hyvällä omallatunnolla tappaa ja porskuttaa! Saatana!


Lisäys: Ainoa mieltä lämmittävä seikka tässä asiassa on se, että Pohjoismaat olivat jyrkästi esitystä vastaan, Suomi etunenässä. Tämä nostattaa paljon enemmän minun kansalaistuntojani kuin mikään urpoilu kiekkokaukalossa.


6 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Ei aikaisempikaan päätöslauselma estänyt seksuaalivähemmistöjen sortamista, mutta nyt tappamisen voi tehdä hyvällä omalla tunnolla, kun se ei ole ihmisoikeusjulistuksen vastaista.

Anonyymi kirjoitti...

Vanha kikka. Rikollisuus vähentyy kun lakeja muutetaan. Laillistetaan samalla huumeet niin päästään huumerikollisista.

Ketunkivi kirjoitti...

Käsittämätöntä ja vastenmielistä, että noin päästettiin käymään.

Saara kirjoitti...

Siirry sinäkin käyttämään islamilaista kalenteria. Sen mukaan elämme vuotta 1431, mikä onkin viimeaikaisten tapahtumien valossa paljon paremmin järkeen käypä kuin joku 2010.

Kehitys? Sivistys? Ihmisoikeudet? Joku ihmisoikeuksien julistus peräti? Mars-lennot ja tukikohta Kuuhun? Eliniän piteneminen, mutta vain kunnon heteroille? Yhtäkkiä minut valtaa suuri halu mennä työntämään pääni ydinreaktoriin.

Anonyymi kirjoitti...

Kas kummaa, järki voitti.
http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/12/yk_vahvisti_homojen_oikeudet_2237953.html

Seksualisti kirjoitti...

Hienoa!